Menu

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI



1.
Szanujemy Państwa prawa i respektujemy należycie ochronę danych osobowych.
Dlatego zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.
Wszyscy nasi pracownicy zostali przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
 


2.
Administratorem Danych Osobowych jest: 
E.S.S. - Audio sp. z o.o, 
ul. Graniczna 17, 05-092 Łomianki; 
NIP: 118-179-21-22, BDO: 000010648, 
REGON: 140161594
XIV Wydz. Gosp. KRS: 0000237095

Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu i w zakresie niezbędnym do realizacji obsługi zadań na podstawie:
- art. 6 ust. 1 lit. a RODO – przetwarzanie na podstawie zgody;
- art. 6 ust. 1 lit. b RODO – przetwarzanie niezbędne do wykonania umowy;
- pozostałe podstawy prawne - przetwarzanie, gdy przepisy prawa upoważniają lub zobowiązują administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa, w szczególności gdy przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora lub przez stronę trzecią.

3.
Dane osobowe, które przetwarzamy:
 
- imię i nazwisko – podczas składania Zamówienia będzie Pani/Pan poproszona/y o podanie swojego imienia i nazwiska w celu wysłania zamówienia/ wystawienie dokumentu sprzedaży oraz możliwości kontaktu z Panią/Panem
(art. 6 ust. 1 lit. b RODO – przetwarzanie niezbędne do wykonania umowy)
- adres – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego produktu
(art. 6 ust. 1 lit. b RODO – przetwarzanie niezbędne do wykonania umowy)

- nr telefonu – zdarza się, że kontaktujemy się w sprawie zamówienia, jego terminu czy czasu realizacji 
(art. 6 ust. 1 lit. b RODO – przetwarzanie niezbędne do wykonania umowy)

- adres e-mail – poprzez e-mail wysyłamy informacje dotyczące zamówień, płatności oraz używamy tego adresu w celu kontaktu 
(art. 6 ust. 1 lit. b RODO – przetwarzanie niezbędne do wykonania umowy)

Jeżeli zostaliście Państwo abonentem naszego Newslettera, będziemy wysłać do Państwa informację handlową raz, dwa razy w miesiącu 
(przetwarzanie na podstawie zgody - art. 6 ust. 1 lit. a RODO).
 


4.
Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
 
Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna. Przechowujemy powyżej wskazane dane w naszej bazie, aby ułatwić Pani/Panu w przyszłości kontakt z naszą firmą / do przyszłych zakupów.
Jeśli chcą Państwo być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych mogą Państwo zostać abonentem Newslettera.
Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.

Niepodanie danych osobowych uniemożliwi odpowiednio wysyłanie newslettera, a w przypadku zamówienia niemożliwe będzie zawarcie umowy.

5.
Każda osoba, która jest zarejestrowana w naszej bazie, ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie.
Jeżeli z jakiś względów nie życzy sobie Pani/Pan pozostawienia swoich danych osobowych to mają Państwo prawo do: poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania, prawo dostępu do swoich danych, prawo ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.

6.
Żadnych danych osobowych nie udostępniamy osobom trzecim.
Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa a także podmioty przetwarzające takie jak: współpracujące z firmą E.S.S.- Audio firmy kurierskie i Poczta Polska w zakresie koniecznym do realizacji zamówienia oraz firmy hostingowe w zakresie obsługi wysyłki newslettera oraz korespondencji e-mail.
Dane osobowe przetwarzane na podstawie zgody będą przechowywane do czasu jej odwołania. Wszystkie dane osobowe będą przechowywane przez okres przedawnienia roszczeń przysługujących administratorowi danych i w stosunku do niego.

 
7.
Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE  (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) - RODO (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119,
str. 1), masz prawo do: poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania, prawo dostępu do swoich danych, prawo ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.
Jeżeli dane przetwarzane są na podstawie zgody, ma Pani/Pan prawo do cofnięcia jej w dowolnym momencie.

Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W tym celu prosimy o przesłanie informacji do Inspektora Ochrony Danych: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Profesjonalny sprzet, najlepsze brzmienie

W naszej ofercie znajda Państwo sprzęt służący do profesjonalnego nagłaśniania i obsługi audio obiektów komercyjnych, stacji radiowych, czy dużych koncertów.
Jesteśmy wyłącznym przedstawicielem grupy Harman w Polsce, jednego z największych producentów w branży audio.
Dzięki temu, szybciej niż inni umożliwiamy dostęp do najnowszych technologii w produktach takich marek jak: JBL, Crown, dbx, Soundracft, BSS Audio, Studer, AKG, Lexicon.
Projektujemy instalacje nagłośnieniowe, ale zapewniamy tez szkolenia oraz prowadzimy autoryzowany serwis gwarancyjny i pogwarancyjny.
Działamy kompleksowo, bo wiemy, ze tylko tak możemy sprostać wysokim oczekiwaniom naszych klientów.

Zobacz: Kolumny głośnikowe, Wzmacniacze, Procesory dźwięku, Mikrofony, Miksery

Kontakt

ESS-Audio

ul. Graniczna 17
05-092 Łomianki-Dąbrowa
tel.: 22 2041 200

fax: 22 751 31 49

Zapraszamy od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-17.00

e-mail: biuro@essaudio.pl

Instalacje i projekt nagłosnienia

Zajmujemy się tworzeniem projektów akustyki i pełna instalacja systemów nagłośnienia.
Dysponujemy najwyższej klasy sprzętem, dzięki któremu nasze instalacje dźwiękowe zapewniają niezwykłe doznania audio.
Wiemy, że każdy obiekt wymaga indywidualnych rozwiązań, dlatego zawsze stosujemy unikalne projekty dopasowane na charakteru wnętrza, czy nagłaśnianego wydarzenia.
Działamy na rynku od 1989 roku. W tym czasie udało się nam zrealizować wiele prestiżowych instalacji.
Nasze rozwiązania stosowane są w obiektach handlowych, stacjach telewizyjnych, hotelach, klubach, obiektach sportowych, a nawet w teatrach i lharmonii.
Zobacz: nagłośnienie sklepu, nagłośnienie klubu, nagłośnienie hotelowe, nagłośnienie kin, sale konferencyjne.
Wybrane realizacje: Stadion Narodowy, Sieci Sklepów H&M, Klub Syreni Śpiew, Orange Festival 2013, Giełda Papierów Wartościowych

Dane firmy

ESS-Audio

NIP: 118-179-21-22
BDO: 000010648
REGON: 140161594
XIV Wydz. Gosp. KRS: 0000237095
Bank Handlowy w Warszawie S.A.: 36103015080000000802830009
Wysokość kapitału zakładowego 200 000,00 zł

Polityka prywatności

© 2018. Wsparcie techniczne Allweb